Deratizare

Deratizare2021-02-16T18:21:44+02:00

DERATIZARE

Deratizarea este procedeul de combatere a rozătoarelor.

Deratizarea este un amplu procedeu ce are la bază întotdeauna metode atât de combatere, dar mai ales, metode de prevenție.

Deratizarea completează celelalte operațiuni (dezinsecție, dezinfecție), contribuind la combaterea și prevenirea bolilor transmise de rozătoare către om sau animale de companie, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului inconjurător.

Deratizarea se poate realiza de către o firmă DDD autorizată prin următoarele metode: chimic sau ecologic.

Metodele de combatere a rozătoarelor se vor alege de fiecare dată, după o inspecție a spațiului vizat, ținându-se cont de destinația acestuia, gradul de infestare, tipul de rozătoare (șoareci, șobolani, cârtițe).

Frecvența lucrărilor de DERATIZARE este reglementată de prevederile legale în vigoare astfel:

  •  Pentru unitățile de alimentație publică, lucrările de deratizare se vor presta ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată pe lună;
  •  Pentru restul activităților, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de câte ori este nevoie, dar nu mai rar de o dată la trei luni de zile!
Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Accepta
× Contact